Webshop ruilen en / of retourneren

We gaan er niet vanuit maar het zou kunnen dat u de bestelling hebt ontvangen en dat u af wilt zien van uw aankoop. 
Onze gepersonaliseerde producten en custom made producten vallen niet onder de wettelijke retour termijn van 14 dagen en kunnen daarom ook niet geretourneerd worden. 

Enkel en alleen als het product niet aan uw wens voldoet doordat deze beschadigd of incompleet is kunt u een beroep doen op de retour termijn.

U dient dan het volgende te doen:

1. 
U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden.

2. Indien dit niet het geval is, dient u luchtigkado.nl daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen twee (2) dagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven.

3. Dit doet u via mail / what’s app middels foto’s en toelichting.

4. Vervolgens stuurt u de creatie (of wat daarvan over is) retour.


U bent zelf verantwoordelijke voor de staat van uw retourzending. Verzend het bij voorkeur met een track en trace code. De verzendkosten zijn voor eigen rekening zoals vermeld in de algemene voorwaarden, welke u heeft geaccepteerd toen u de bestelling bij ons plaatste.

Indien het u nog niet helemaal duidelijk is neem dan a.u.b. contact met ons op.

Na ontvangt van uw retourzending bij ons zullen wij, indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst hebben beantwoord, de desbetreffende producten tegen retournering daarvan vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan restitueren.