Hoe lang gaat een ballon mee?

Hoe lang een ballondecoratie mooi blijft is afhankelijk van de weersomstandigheden. Als de ballon binnen staat blijft deze wel tot 2 weken mooi, terwijl het buiten een paar dagen zal zijn. Staat de ballon in de schaduw dan zal deze gemiddeld 3 a 5 dagen mee gaan, staat de ballon in de (felle) zon dan zal het korter zijn en is het soms slechts 1 dag. Is de ballon voor een huwelijk of ander speciaal moment? Laat hem dan altijd zo kort mogelijk van tevoren door ons bezorgen; dan weet u zeker dat de ballon er nog mooi uit ziet wanneer uw gasten arriveren.

Ook andere dingen zoals scherpe voorwerpen, kinderen en huisdieren kunnen van invloed zijn op de houdbaarheid. Zo kan een zandkorrel al voor genoeg wrijving zorgen om de ballon te laten knappen.

 

Hoe lang van te voren moet ik contact opnemen?

Bij voorkeur 2 maanden of langer van te voren. Zodat uitgebreid de tijd is om uw wensen te bespreken en te komen tot een maatwerk plan.
Minimaal 1,5 week is fijn. Dan kunnen we zorgen dat de benodigde ballonnen in huis zijn. Spoed kan ook, echter is de keuze mogelijkheid dan een stuk minder gezien dan gekozen moet worden voor de ballonnen die in huis zijn.