Ballonartiest Volwassenen

Ook voor volwassenen evenementen bieden wij entertainment aan.
Willemijn kan bijna ALLES maken van ballonnen dus hoe leuk is het als zij je gasten namaakt van ballonnen. Een soort mini karikatuur van ballonnen. Gegarandeerd een groot succes.
Mooi bij de entree van je feestavond.

Ook in discotheken of bij festivals maakt ze de mooiste creaties voor jeugdig publiek. Met enthousiasme maken ze een keuze uit het, speciaal voor de gelegenheid gecreëerd, keuzemenu. Of komen ze met een eigen idee wat ook tot de mogelijkheden behoort. De fantasie wordt geprikkeld en na een paar alcoholische versnaperingen worden de ideeën steeds specialer.

Beschikbaarheid opvragen

TOtaalplaatje

Heb je bij ons een ballondecoratie geboekt voor je feest. Denk dan gerust eens na over wat Biba entertainment ook nog voor je kan betekenen.
Door een totaalpakket te boeken sluit alles naadloos op elkaar aan. Alles is goed geregeld en mocht er een extra ballon nodig zijn kan deze ter plekken gemaakt worden. 
Het team van Biba Entertainment zorgt altijd voor gezelligheid en betrouwbaarheid. Al onze medewerkers hebben hart voor het bedrijf en zijn erg flexibel. Ze zijn in het bezit van een VOG, weten van aanpakken en gaan met enthousiasme aan de slag. Uw gasten (en hun kids) zijn bij ons in goede handen.
 
Meer weten?

Meer lezen over onze activiteiten?

Kijk eens op de website van onze andere bedrijfsnaam Biba Entertainment om nog meer te lezen over onze activiteiten.