Blow up; RTL4

Wat een eer om bij Blow up gevraagd te worden om mee te helpen als ballonartiest. En in de finale de kandidaten bij te staan bij het maken van een Praalwagen.

Kado ballon laten bezorgen

Wil je een uniek kado? Maar je hebt nog geen idee wat? Kijk dan eens in de shop bij onze kado ballonnen. Ballondecoraties met het wow-effect.
Altijd vers gemaakt zodat ze lang mooi blijven. Levertijd ongeveer 3-4 werkdagen.
We verzenden ze door heel Nederland en België.

Klik hier om naar de shop te gaan

Luchtig Kado
Luchtig Kado
Gebaseerd op recensies van 5 Google.
Tineke Roorda
Tineke Roorda
2021-03-20
Al diverse keren heb ik een Luchtig Kado laten bezorgen. En steeds weer leidt dat tot aangenaam verraste ontvangers. De creaties zijn mooi, kleurrijk en gaan best lang mee. Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau? Kies dan eens voor een Luchtig Kado. Aanrader!
Teddy van Dijk
Teddy van Dijk
2021-03-19
Wat een leuk bedrijf en wat een goede service! Dit jaar naar jarige motorrijdende dochter geen bloemen gestuurd, maar een helemaal naar wens gemaakte ballonnenpop. Door Willemijn perfect verzorgd en op de gewenste tijd afgeleverd. Top!
Wim Otten
Wim Otten
2021-03-01
Een prachtige ballonnen Sara besteld. Zeer gedetailleerd. Na de bestelling en betaling nog een wijziging in de tekst op het kaartje aan willen brengen. Via de app contact gezocht en dit was geen probleem. Prima service
Ans Limpt
Ans Limpt
2021-02-13
Heel veel lof voor luchtig kado! Ondanks de barre weersomstandigheden werd de ballonnenboog en pilaren gezet. Onze ouders(60 jarig huwelijk) waren blij verrast.
Dick van Gerwen
Dick van Gerwen
2021-02-12
Willemijn is super creatief en maakt met haar bedrijf Luchtig Kado/Biba entertainment de leukste baloncreaties om je winkel, evenement of wat dan ook mee op te vrolijken! Noem het haar en ze verzint er iets op!

BALLONDECORATIES VOOR PRIVÉ GELEGENHEDEN

Wij creëren persoonlijke, moderne, opvallende ballondecoraties. We helpen je om de juiste sfeer neer te zetten op je feest door een op maat gemaakte ballondecoratie te maken, welke het beste past bij jouw wensen.

Met onze passie voor ballonnen willen we jouw feest extra mooi aankleden, de juiste sfeer neerzetten en iets unieks creëren.
We willen dat de decoratie helemaal past bij jouw kraamfeest, bruiloft, jubileum, verjaardag , of wat voor feest dan ook. Zodat het plaatje compleet is voor ultiem feest genot.

Klik hier voor ons Portfolio

MAAk nu een vrijblijvende afspraak

Kom langs in onze werkruimte om je ballonwensen te bespreken. We laten je de uitgebreide mogelijkheden zien en maken aansluitend een vrijblijvende offerte.