Ik wil graag iets anders bestellen als de voorbeelden… Kan dat?

Ik wil graag iets van ballonnen bestellen maar zie niet zo goed wat ik zoek op de website. Het beste kun je dan even een mail sturen naar ons met voorbeelden van ideeën of kleuren die je in je hoofd hebt en het budget. 

We krijgen namelijk verschillende vragen. Van een klein kadootje tot 10 euro tot mensen die een volledige feestzaal van top tot teen willen aankleden en alles daartussen. Vandaar dat we maar een beperkt aantal voorbeelden op de site hebben staan omdat men anders tussen de bomen het bos niet meer ziet. En de site erg traag wordt door de vele foto’s. 

Inspiratie

Voor meer voorbeelden en inspiratie raden we je aan om op Pinterest te kijken.. Dit kan op onze eigen borden zijn waar we zelf van collega’s over de hele wereld creaties verzamelen per thema. (https://nl.pinterest.com/bibaentertain/_saved/)
Of natuurlijk op Pinterest in het algemeen. Maar ook met google afbeeldingen kun je snel al veel verschillende ideeën vinden. 

Zoekwoorden

Stel je bent op zoek naar ballon creaties voor op de bruiloft. Dan zou ik bijvoorbeeld gaan zoeken op:

‘Ballondecoratie bruiloft’, of ‘Ballonpilaar’, of ‘Ballonnenboog’, of ‘Organic ballonnen’. En natuurlijk in het Engels. ‘Wedding balloon decor’ of ‘Wedding balloon column’ of ‘Wedding balloon arch‘ of Wedding balloon.. etc. 

En zoek je ballonnen met spiderman, dan is het natuurlijk ‘balloon decor spiderman’. En als het helium ballonnen moeten zijn kun je daar specifiek op zoeken. 

En als het om cadeau ballonnen gaat probeer dan eens te zoeken met het woord ‘stuffer ballon‘ of ‘stuffer balloon’ of ‘cadeau ballon’. 

 

Rechtstreeks weten of ik iets kan maken?

Neem contact of via email of what’s app: info@luchtigkado.nl of 06-24776904

En krijg een vrijblijvende offerte.

%d bloggers liken dit: