Hoe huur ik jullie in als ballonartiest?

Willemijn is als ballonartiest ook te boeken voor feesten en evenementen. Dit kan een kinderfeestje thuis zijn of een grote bedrijfs open dag. Maar ook bijvoorbeeld met een workshop op een vrijgezellenfeest of op een studenten thema feest. En niet te vergeten in de ouderenzorg of bij mensen met een verstandelijke beperking is ze een graag geziene gast. 

Met haar ballonnen maakt ze in een hand omdraai een creatie naar wens. Jij vraagt en wij draaien wordt letterlijk genomen. Geen simpele hondjes of zwaarden maar echte ballonnen kunstwerken die herkenbaar zijn. 
Een vak apart!

Schminken en Glittertattoo’s

Ook schminken en glittertattoo’s hebben we in het assortiment. Hiermee maken we menig kind van verschillende leeftijden nog altijd hartstikke blij. Een mooie aanvulling naast de ballonfiguren. De activiteit wordt gedaan door een van onze medewerkers of in samenwerking met collega’s in de sector. 

Ballonkarikaturen

Wat helemaal uniek is, zijn de ballonkarikaturen. Willemijn maakt hierbij letterlijk de gasten na van ballonnen. Een eigen ‘mini-me’. 
Hoe speciaal is dat. En met de photobooth erbij kun je gelijk met je mini-me op de foto voor een blijvende bijzondere herinnering. Deze activiteit is in het bijzonder gericht op volwassenen vanwege de diversiteit in uiterlijke kenmerken. (brillen, baarden, oorbellen, haarkleur, details etc). 
Een artistieke en unieke manier van het verassen en verbazen van je publiek. Willemijn kan hierbij rondlopen en bij elke tafel iemand uitkiezen om na te maken of op een vaste plek in bijv. de lobby staan. 

Hoe kan ik je boeken?

Vul het formulier in op: https://www.bibaentertainment.nl/contact/offerte/

En krijg een vrijblijvende offerte. Of mail rechtstreeks naar info@luchtigkado.nl

 

%d bloggers liken dit: