Wat is een ballon snoepbeker?

Amerikaanse Candy cup

Candy cup
Een snoepbeker komt uit Amerika vertaald als Candy cup. Daar worden deze bekers gebruikt om snoep in te doen om kado te geven.
Hier in Nederland zijn deze modellen bekers ook wel bekend om het te gebruiken voor smooties of om meeneem salades in te doen.
Als we deze bekers gebruiken als ballon snoep beker, dan komt er bovenop de beker een leuke balloncreatie.“Een uniek en persoonlijk kado”

Snoepbeker eenhoorn met naam en leeftijd

Thema
De ballon snoepbekers die wij maken kunnen naar elk gewenst thema vorm gegeven worden. Van bekende Disney figuren, Tv-helden, dieren, poppetjes, karakters, bloemen, jubilea, gelegenheden noem maar op. Van alles is wel iets leuks te maken.

Dino snoepbeker met naam en leeftijd

Personaliseren 
Ook leuk is dat wij de snoepbekers kunnen personaliseren met namen, leeftijden, zinnen of eenvoudige logo’s. Dit kan soms rechtstreeks op de ballon zoals hier bij eenhoorn. Maar ook wel eens op de beker die onder de ballon zit.Zelf te vullen naar wens 😊


Vulling 
De snoepbekers worden leeg geleverd. Dus met balloncreatie. Maar de beker onderaan kun je zelf nog vullen met wat je maar wilt. De ruimte die overblijft om gevuld te worden is ongeveer 7 cm doorsnede en 8 cm hoog in het midden en 8,7 cm aan de rand.

Regenboog en zustertje snoepbeker

Ideeën om de beker mee te vullen:
– Snoepgoed
– Stukken chocolade
– Drop
– Bonbons
– Paaseitjes of pepernoten in het seizoen.
– Popcorn
– Spekjes
– Lego blokjes
– Knikkers
– Nagelakje, lippenstift of mini toiletartikelen
– Nootjes
– Geld
– Een cadeau kaart / pasje

“Ook leuk om namens het bedrijf kado te doen aan je medewerkers”

Afname grote hoeveelheden 
Ook voor bedrijven, instellingen en verenigingen verzorgen wij grotere oplages met snoepbekers. Mooi om aan hun medewerkers of relaties te geven als attentie of relatie geschenk. Om op deze manier je waardering uit te spreken of mensen te bedanken. We maken dan een passende creatie, die aansluit bij het bedrijf. Indien gewenst inclusief vulling.
We kunnen hier rechtstreeks uit naam van het bedrijf verzenden naar afdelingen of naar de mensen thuis. En wij hebben connecties bij de drukker om er gelijk een mooie gepersonaliseerde boodschap bij te doen die gericht is aan het individu. Geef ons de namen en adressen door en wij regelen het!Prijs 
De prijs van een snoepbeker is vanaf €10,-
Afhankelijk van het aantal ballonnen, de complexiteit van de creatie, de tijdsduur voor het maken van de creatie en de gebruikte materialen.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: